ویدیو| گل‌های عیسی آل کثیر به استقلال عیسی آل کثیر رسما یاغی شد| پیوند استقلال و بازیکن سابق پرسپولیس! + مبلغ قرارداد رسول خطیبی سرمربی مس شد + عکس ساپینتو مهاجمانش را دوست ندارد! مهاجم مازاد پرسپولیس هیچ خواهانی ندارد! جایگاه عجیب رئال در میان پرخرج‌ترین باشگاه‌های اروپایی | ۱۷ تیم انگلیسی بالاتر از کهکشانی‌ها! آجورلو در آستانه بازگشت به مدیریت استقلال قایدی و آزمون به دنبال توپ طلای امارات + عکس مربی استقلالی در لیگ یک معاوضه حسینی و بیرانوند نقل و انتقالات را منفجر می‌کند واکنش باشگاه پرسپولیس به جدایی احتمالی دورسون آلگری: هدف میلان بازگشت به لیگ قهرمانان است فرشاد در خط پایان؛ احمدزاده شاگرد گل‌محمدی می‌شود؟ گزینه پرسپولیس سر از روسیه درآورد صعود ۳ پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی والیبال دلیل غیبت جلالی در ترکیب ساپینتو مشخص شد زمان اولین دادگاه دوومیدانی‌کاران خاطی در کره جنوبی مشخص شد رکورد سریع‌ترین برد لیگ ملت‌های والیبال برای ایران دورسون در آستانه جدایی از پرسپولیس فرامین چهارگانه برای تحول رئال مادرید
سرخط خبرها

شناسایی عوامل حمله به گل‌محمدی| پرسپولیس از تراکتور شکایت می‌کند

  • کد خبر: ۱۰۹۳۵۳
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
شناسایی عوامل حمله به گل‌محمدی| پرسپولیس از تراکتور شکایت می‌کند
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید دو فردی که به یحیی گل‌محمدی حمله کردند، شناسایی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی درباره حواشی دیدار پرسپولیس برابر تراکتور اظهار کرد: متاسفانه شاهد شب سیاهی در فوتبال بودیم. اینگونه اتفاقات را در برخی استادیوم‌ها دیده بودیم، اما در دیدار پرسپولیس و تراکتور در اوج خود رقم خورد. این اتفاقات نه در شان باشگاه بزرگ تراکتور و نه مردم خوب تبریز است. فکر می‌کنم از آنجایی این اتفاق شروع شد که مسئولان برگزاری بازی طبق صورت جلسه و دستورالعمل ستاد کرونا بازی را برگزار نکردند. قرار بود فقط ۳۰ درصد ظرفیت ورزشگاه را بلیت‌فروشی کنند وتماشاگر بیاید، اما این اتفاق رخ نداد و تمام ورزشگاه را پر از تماشاگر کردند. وقتی ما میهمان هستیم، تمام مسئولیت برگزاری با تیم میزبان است و ما مسئولیتی نداریم. ما فوتبال بازی می‌کنیم تا هواداران از فوتبال لذت ببرند. ذات ورزش یعنی این که هوادار از فوتبال لذت ببرد. فوتبال رویدادی ورزشی است که هواداران از آن لذت ببرند.

وی در ادامه داد: قبل از آغاز بازی زمانی که آقای گل‌محمدی به زمین رفت تا چمن را بازدید کند، سنگ‌پرانی و بی‌احترامی شروع شد. بطری آب به سمت آقای گل‌محمدی پرتاب می‌کردند و ناسزا می‌گفتند. این روند ادامه داشت تا اینکه در ابتدای بازی داور، بازی را به خاطر لیزر متوقف کرد. واقعا به چه قیمتی؟ امتیاز بازی برای تراکتور چه ارزشی داشت که هوادارانش چنین رفتاری کردند؟ فوتبال برد و باخت دارد، اما واقعا نتیجه گرفتن به چه قیمتی؟

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس در ادامه تصریح کرد: قبل از بازی مدیر تیم آقای پیروانی در جلسه هماهنگی مسابقه تاکید می‌کند که ۳۰ درصد ورزشگاه باید تماشاگر حضور داشته باشد، اما این اتفاق رخ نمی‌دهد و تماشاگر زیادی می‌آید. یگان‌ویژه هم برای ۳۰ درصد ظرفیت ورزشگاه خودش را آماده کرده بود نه اینکه اندازه کل ورزشگاه تماشاگر حضور داشته باشد.

او همچنین گفت: از دو نفری که به آقای گل‌محمدی حمله کردند شکایت کردیم و از طرف دیگر از مسئولان باشگاه تراکتور هم که نتوانستند بازی را مدیریت کنند شکایت خواهیم کرد. آن دو نفری که به آقای گل‌محمدی حمله کردند شناسایی شده‌اند و تا آخر این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

محمدی درباره بیانیه باشگاه تراکتور هم گفت: این بیانیه واقعا ساده بود. با توجه به مستندات و اتفاقاتی که رخ داد، واقعا جای دفاع نداشت. ما هم خواستار این هستیم که کمیته انضباطی با شدت با این موضوع برخورد کند. اگر به کسی آسیب جدی وارد می‌شد، چشمی کور می‌شد و یا کسی ضربه مغزی می‌شد، باز هم بیانیه می‌دادند و عذرخواهی می‌کردند؟ این رفتار چه توجیهی دارد؟ اگر اتفاق ناگواری رخ می‌داد چه کسی این موضوع را مدیریت می‌کرد؟

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->